DeWit Industrial Sensors
België
  • Home
  • Hellingshoeksensor

Hellingshoeksensor

 

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare hellingshoeksensor? Bij DIS Sensors weten we alles van het meten van hoeken. Onze sensoren uit de Q30- en Q40-series zijn zo ontworpen, dat ze makkelijk aan te passen zijn aan al uw wensen en eisen. Betrouwbaar en betaalbaar, maar wel precies en makkelijk inzetbaar: dat zijn onze sensoren ten voeten uit. Heeft u interesse in een van onze producten? Neem dan snel contact met ons op, en wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat voor hellingshoeksensor heeft u nodig?

Hoeksensoren zijn er in allerlei vormen en maten, en voor allerlei toepassingen. Vandaar dat DIS Sensors hellingshoeksensors produceert voor een verscheidenheid aan implementaties. Voor iedere branche en industrie is er wel een geschikte optie te vinden. Zoekt u een incrementele hellingshoeksensor, of een absolute? Wilt u zelf controle over de positionering van de magneet, of wilt u liever een model waarbij alles ingebouwd is? Dankzij ons ruime assortiment en de expertise van onze medewerkers is alles mogelijk – dus ook als u niet direct een oplossing ziet staan op onze website, hoeft u niet te aarzelen om contact met ons op te nemen.

encoder

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Als u een hellingshoeksensor nodig heeft, wilt u zeker weten dat u het juiste soort aanschaft, met de juiste functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij staan, samen met ons uitgebreide netwerk aan distributeurs, dan ook voor u klaar om u vrijblijvend advies te geven. Alle bedrijven in België nemen het best contact op met Rotero Belgium via +32 (0)15 451 840 of info@rotero.be. Wij beantwoorden al uw technische vragen en stellen graag een offerte voor u op. Bent u niet in België gevestigd? Dan verwijzen wij u graag door naar één van onze andere distributeurs.

Bekijk ook eens

Tilt sensor | Trilsensor | Tuimelschakelaar


Verstuur direct uw bericht!Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40               
3763 LZ Soest  
Nederland  
   
Telefoon  
Algemeen: +31 (0)35 603 81 81
Technisch: +31 (0)35 603 81 88
   
E-mail  
Algemeen: info@dis-sensors.nl
Verkoop: sales@dis-sensors.nl
Technisch: support@dis-sensors.nl
   
KvK: 31031359
btw: NL008173278B01
   
LinkedIn  
   
   
Privacy Statement  
Cookies  
©2024 |
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector