DeWit Industrial Sensors
België

Tilt sensor

Een nauwkeurige tilt sensor nodig? Bij DIS Sensors kunt u altijd terecht als u op zoek bent naar een hoogwaardige sensor. Ook onze tiltmeters zijn zeer precies en zeer makkelijk in gebruik.

MEMS Tilt Sensor

De onderliggende MEMS-technologie maakt het mogelijk om zeer veel verschillende modellen tilt sensor te produceren, die precies wordt aangepast aan uw wensen en eisen. Om welke branche of industrie het ook gaat, onze tilt sensors zijn betrouwbaar, goedkoop en geschikt voor de toepassing die u zoekt. Neem dus snel contact met ons op, en wij stellen vandaag nog een offerte voor u op.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meet nauwkeurig met een tilt sensor

DIS Sensors verkoopt twee series tilt sensor:

QG40
QG65 tilt switches

Beide tilt sensors zijn toe te passen in verschillende omstandigheden, zijn beide hoogst nauwkeurig en doorstaan wisselende temperaturen. De kunststof behuizing, waarmee de elektronica omgoten wordt, zorgt ervoor dat de tilt sensors geheel afgedicht zijn (IP66). Daarmee zijn ze toepasbaar in de meeste industrieën waar tilt switches van pas komen: of het nu gaat om het meten van klepstanden of het signaleren van scheefstand van hoogwerkers of plateaus, u kunt op onze tilt sensors vertrouwen.

encoder

Uitgebreid assortiment (tilt) sensoren

DIS Sensors heeft niet alleen een gespecialiseerd assortiment tilt sensoren, maar ook:


Wilt u meer informatie over tilt sensoren of over de andere sensoren? Neem gerust contact met ons, we staan voor u klaar. 

Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar betrouwbare meetapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De professionals uit ons uitgebreide distributienetwerk staan klaar om al uw (technische) vragen te beantwoorden en u te adviseren over de juiste sensoren en accessoires voor uw situatie. Belgische bedrijven nemen contact op met Rotero Belgium via +32 (0)15 451 840 of info@rotero.be voor een geheel vrijblijvende offerte. Bent u niet in België gevestigd? Dan verwijzen wij u graag door naar één van onze andere distributeurs.


Bekijk ook eens

Trilsensor | Tuimelschakelaar | Versnellingsmeter kopen


Verstuur direct uw bericht!Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40               
3763 LZ Soest  
Nederland  
   
Telefoon  
Algemeen: +31 (0)35 603 81 81
Technisch: +31 (0)35 603 81 88
   
E-mail  
Algemeen: info@dis-sensors.nl
Verkoop: sales@dis-sensors.nl
Technisch: support@dis-sensors.nl
   
KvK: 31031359
btw: NL008173278B01
   
LinkedIn  
   
   
Privacy Statement  
Cookies  
©2024 |
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector