DeWit Industrial Sensors
België

Hellingsmeter

Een hellingsmeter nodig? Nauwkeurigheid is essentieel als het gaat om het meten van hellingen - dat weten wij van DIS Sensors maar al te goed. Met onze speciaal ontwikkelde hellingmeters, die gebaseerd zijn op de bijzondere MEMS-technologie, leveren wij kleine, betrouwbare en uiterst nauwkeurige meetapparatuur, waarmee u hellingen op zeer precieze wijze kunt meten. Wilt u meer weten over onze gerenommeerde meettechnologie? Neem dan contact met ons op per telefoon of per mail, en een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een hellingsmeter voor allerlei toepassingen

In allerlei sectoren kan het van groot belang zijn om een helling juist te meten. Of het nu gaat om de bouw, transport, of de auto-industrie: veel gevoelige circuits rekenen op gevoelige hoekmetingen die de schuine stand van de sensor kunnen vertalen naar digitale informatie. Maar hellingmeters moeten niet alleen precies en betrouwbaar zijn: ze moeten ook tegen een stootje kunnen. Een hellingmeter van DIS Sensors komt dan ook in een geheel afgedichte kunststof behuizing, die installatie makkelijk maakt en de apparatuur uiterst goed beschermt.

hellingsmeter

Kies voor meten op maat

Onze professionals zijn constant bezig om meetapparatuur te verbeteren en aan te laten sluiten op de wensen en eisen van onze klanten. Een belangrijk onderdeel daarvan is ook het op maat laten produceren van onze hellingsmeter en vervolgens de verspreiding via ons uitgebreide netwerk aan distributeurs. Heeft u een hellingsmeter nodig met een lagere of hogere bandbreedte? Of een op maat gemaakt apparaat, dat precies voldoet aan uw specificaties? Wij passen het modulaire ontwerp graag voor u aan. Heeft u interesse en bent u gevestigd in België? Neem dan nu contact met Rotero Belgium via +32 (0)15 451 840 of info@rotero.be om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze experts reageren spoedig op uw aanvraag. Is uw bedrijf in een ander land actief? Bekijk dan snel welke distributeur u verder kan helpen.


Bekijk ook eens

Hoekverdraaiingsmeter | Kwikschakelaar | Hellingshoeksensor


Verstuur direct uw bericht!


Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40              
3763 LZ Soest 
Nederland 
  
Telefoon 
Algemeen:+31 (0)35 603 81 81
Technisch:+31 (0)35 603 81 88
  
E-mail 
Algemeen:info@dis-sensors.nl
Verkoop:sales@dis-sensors.nl
Technisch:support@dis-sensors.nl
  
KvK:31031359
btw:NL008173278B01
  
LinkedIn 
Twitter 
  
Privacy Statement 
  
© 2022 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector