DeWit Industrial Sensors
België
  • Home
  • Hoekverdraaiingsmeter

Hoekverdraaiingsmeter

Met een hoekverdraaiingsmeter van DIS Sensors kunt u werkelijk alle hoeken meten. Met onze twee series hoekverdraaiingsmeters – de QR30 en QR40 – leveren wij professionele en precieze meetapparatuur voor allerlei sectoren van de industrie. Heeft u specifiek type hoekverdraaiingsmeter nodig? Neem dan snel contact met ons. Wij leggen u graag uit hoe we ook voor u de juiste oplossing kunnen realiseren.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een hoekverdraaiingsmeter voor iedere hoek

Met onze meters heeft u voor iedere mogelijke hoek een oplossing. De hoekverdraaiingsmeter van DIS Sensors komt in twee versies. De QR30 heeft een apart gemonteerde sensor en magneet. U monteert de magneet zelf op de as, waardoor u veel controle heeft over de precieze meting die u uit wil voeren. De QR40-modellen hebben een geïntegreerde magneet binnen de behuizing, wat uiteraard zijn eigen voordelen heeft. Beide modellen worden zowel als incrementele als absolute meters geleverd en zijn toepasbaar in allerlei verschillende branches – van landbouw en zware industrie tot de auto-industrie. Onze klanten bevinden zich met name in de Benelux, maar we leveren sensoren over de hele wereld.

encoder

Interesse in onze hoekverdraaiingsmeter?

Heeft u een goede en betrouwbare meter nodig? De professionele medewerkers uit ons uitgebreide distributienetwerk staan voor u klaar om een passende oplossing te realiseren. Dankzij de verschillende modellen en de vele accessoires, die u ook kunt vinden op onze website, is er altijd wel een hoeksensor te vinden die voldoet aan uw wensen of eisen. Wilt u meer weten, een offerte aanvragen, of heeft u een product nodig dat u niet direct kunt vinden en bent u gevestigd in België? Neem dan contact op met de specialisten van Rotero Belgium. Bel naar +32 (0)15 451 840 of stuur een e-mail naar info@rotero.be. Dan bekijken we samen de mogelijkheden. Voor alle overige landen verwijzen wij u graag naar één van onze andere distributeurs.


Bekijk ook eens

Kwikschakelaar | Hellingshoeksensor | Tilt sensor


Verstuur direct uw bericht!


Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40              
3763 LZ Soest 
Nederland 
  
Telefoon 
Algemeen:+31 (0)35 603 81 81
Technisch:+31 (0)35 603 81 88
  
E-mail 
Algemeen:info@dis-sensors.nl
Verkoop:sales@dis-sensors.nl
Technisch:support@dis-sensors.nl
  
KvK:31031359
btw:NL008173278B01
  
LinkedIn 
Twitter 
  
Privacy Statement 
  
© 2022 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector