DeWit Industrial Sensors
België

Kwikschakelaar

 

Op zoek naar vervanging voor uw kwikschakelaar? Traditioneel werden kwikschakelaars gebruikt als hellingsensor, maar wegens milieuoverwegingen is dat natuurlijk niet meer van de tijd. Omwille van de functionaliteit van de kwikschakelaar verlangen velen van ons nog weleens terug naar deze schakelaars. Dus hoe kunt u zo’n goedkope en precieze schakelaar vervangen? Bij DIS Sensors hebben we daar een prima oplossing voor. Onze tilt switches zijn even nauwkeurig en betrouwbaar als de oude kwikschakelaars. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vervanging voor de kwikschakelaar

Kwik is een handig metaal, dat vele toepassingen kent. Het is vloeibaar bij kamertemperatuur en geleidt stroom uitermate goed. Helaas is het gebruik van kwik heel belastend voor het milieu en kent het bovendien gezondheidsrisico’s: kwikzilver is behoorlijk giftig. Omdat het gebruik van kwik eigenlijk niet meer voorkomt, is de oude kwikschakelaar ook aan vervanging toe. Heeft u een betrouwbare en goede tilt switch nodig? DIS Sensors helpt u aan een alternatief, bijvoorbeeld de QG40N tilt switch: een elektronische inclinometer, die even goed functioneert als de schakelaars van weleer.

encoder

Handige en betrouwbare schakelaars

De experts in ons uitgebreide distributienetwerk zijn altijd op zoek naar handige manieren om sensoren in te zetten. In het ruime assortiment vindt u betrouwbare oplossingen voor al uw wensen en eisen. Ook als u op zoek bent naar een precieze en betrouwbare tilt switch, kunnen wij u daarbij helpen. Alle bedrijven in België kunnen contact opnemen met Rotero Belgium. Heeft u vragen, of wilt u deze schakelaars bij ons bestellen? We zijn bereikbaar via +32 (0)15 451 840 en info@rotero.be. Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte. Gevestigd in een ander land? Kijk dan snel welke distributeur u verder kan helpen!


Bekijk ook eens

Hellingshoeksensor | Tilt sensor | Trilsensor


Verstuur direct uw bericht!


Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40              
3763 LZ Soest 
Nederland 
  
Telefoon 
Algemeen:+31 (0)35 603 81 81
Technisch:+31 (0)35 603 81 88
  
E-mail 
Algemeen:info@dis-sensors.nl
Verkoop:sales@dis-sensors.nl
Technisch:support@dis-sensors.nl
  
KvK:31031359
btw:NL008173278B01
  
LinkedIn 
Twitter 
  
Privacy Statement 
  
© 2022 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector