DeWit Industrial Sensors
België

Tilt sensor

Een nauwkeurige tilt sensor nodig? Bij DIS Sensors kunt u altijd terecht als u op zoek bent naar een hoogwaardige sensor. Ook onze tiltmeters zijn zeer precies en zeer makkelijk in gebruik. De onderliggende MEMS-technologie maakt het mogelijk om zeer veel verschillende modellen tilt sensor te produceren, die precies wordt aangepast aan uw wensen en eisen. Om welke branche of industrie het ook gaat, onze tilt sensors zijn betrouwbaar, goedkoop en geschikt voor de toepassing die u zoekt. Neem dus snel contact met ons op, en wij stellen vandaag nog een offerte voor u op.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meet nauwkeurig met een tilt sensor

DIS Sensors verkoopt twee series tilt sensor. De QG40 en QG65 tilt switches zijn toe te passen in verschillende omstandigheden, maar zijn beide hoogst nauwkeurig, en doorstaan wisselende temperaturen. De kunststof behuizing, waarmee de elektronica omgoten wordt, zorgt ervoor dat de sensors geheel afgedicht zijn (IP66). Daarmee zijn ze toepasbaar in de meeste industrieën waar tilt switches van pas komen: of het nu gaat om het meten van klepstanden of het signaleren van scheefstand van hoogwerkers of plateaus, u kunt op onze sensors vertrouwen.

encoder

Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar betrouwbare meetapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De professionals uit ons uitgebreide distributienetwerk staan klaar om al uw (technische) vragen te beantwoorden en u te adviseren over de juiste sensoren en accessoires voor uw situatie. Belgische bedrijven nemen contact op met Rotero Belgium via +32 (0)15 451 840 of info@rotero.be voor een geheel vrijblijvende offerte. Bent u niet in België gevestigd? Dan verwijzen wij u graag door naar één van onze andere distributeurs.


Bekijk ook eens

Trilsensor | Tuimelschakelaar | Versnellingsmeter kopen


Verstuur direct uw bericht!


Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40              
3763 LZ Soest 
Nederland 
  
Telefoon 
Algemeen:+31 (0)35 603 81 81
Technisch:+31 (0)35 603 81 88
  
E-mail 
Algemeen:info@dis-sensors.nl
Verkoop:sales@dis-sensors.nl
Technisch:support@dis-sensors.nl
  
KvK:31031359
btw:NL008173278B01
  
LinkedIn 
Twitter 
  
Privacy Statement 
  
© 2021 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector