DeWit Industrial Sensors
België

Trilsensor

Een trilsensor meet versnelling op een of meer assen. Door de beweging nauwkeurig te meten, kunnen deze sensoren trillingen tot op zeer kleine schaal detecteren. Dat is onontbeerlijk in veel verschillende toepassingen: bijvoorbeeld in het realiseren van trildemping, maar ook in het monitoren van gevoelig transport, het meten van vibraties in de bouw, of het bewaken van een maximaal toegestane trilling bij windmolens. Bent u ook op zoek naar een precieze, betrouwbare en betaalbare trilsensor die u in kunt zetten voor verschillende toepassingen? Dan bent u bij DIS Sensors aan het juiste adres.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De QG-trilsensor van DIS Sensors

Onze trilsensoren zijn gebaseerd op de robuuste en betrouwbare MEMS-technologie. De combinatie tussen deze innovatieve chiptechnologie, die modulair op te bouwen is, en de robuuste plastic behuizing, maakt onze sensoren absoluut uniek. We kunnen onze trilsensor daardoor namelijk zeer makkelijk aanpassen aan de wensen en eisen van onze klanten. Dat betekent dat wij een oplossing hebben voor iedere vraag en een sensor voor iedere toepassing. In combinatie met de verschillende accessoires die u op onze website kunt vinden, bent u bij ons aan het juiste adres voor alle sensoroplossingen.

encoder

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De experts uit ons uitgebreide distributienetwerk staan altijd klaar om onze klanten te helpen met vragen en het leveren van de juiste sensors. Heeft u interesse in onze meetapparatuur? Dan kunt u als Belgisch bedrijf contact opnemen met Rotero Belgium door te bellen naar +32 (0)15 451 840 of een e-mail te sturen naar info@rotero.be. Is uw bedrijf niet in België gevestigd, kijk dan snel in dit distributeursoverzicht welke DIS Sensors partner u kan helpen! Hoe complex of ongebruikelijk uw vraag ook is, zij gaan op zoek naar de perfecte oplossing!


Bekijk ook eens

Tuimelschakelaar | Versnellingsmeter kopen | Absolute encoder


Verstuur direct uw bericht!Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40              
3763 LZ Soest 
Nederland 
  
Telefoon 
Algemeen:+31 (0)35 603 81 81
Technisch:+31 (0)35 603 81 88
  
E-mail 
Algemeen:info@dis-sensors.nl
Verkoop:sales@dis-sensors.nl
Technisch:support@dis-sensors.nl
  
KvK:31031359
btw:NL008173278B01
  
LinkedIn 
Twitter 
  
Privacy Statement 
  
© 2023 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector