DeWit Industrial Sensors
België

Afstandssensor

Heeft u een afstandssensor nodig? Bij DIS Sensors staan we voor u klaar om een hoogst precieze sensor te leveren, die niet alleen betrouwbaar is maar ook de juiste prijs heeft. In de bouw, maar ook in andere sectoren of toepassingen, kan het van groot belang zijn om de afstand tussen objecten op de juiste manier vast te kunnen stellen. Met één van onze afstandssensors kunt u de afstand praktisch tot op de millimeter bepalen. Dat maakt onze afstandsmeters uiterst geschikt voor allerlei toepassingen.

Bel direct! +32 (0)15 451 840

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een betrouwbare en precieze afstandssensor

Bij DIS Sensors werken we vol enthousiasme en passie aan de ontwikkeling van hoogwaardige sensoren voor allerlei verschillende doeleinden. De afstandssensoren horen daar natuurlijk ook bij. Of het nu gaat om het meten van hele kleine of juiste grote afstanden, een dergelijke sensor moet vooral betrouwbaar én precies zijn. Daarom worden onze modellen, die gebruik maken van de nieuwste technologieën, ontworpen en getest door echte experts. Op die manier weet u zeker dat u bij ons een hoge kwaliteit afstandssensor aanschaft, die precies meet wat u wilt opmeten.

 afstandssensor

Meer weten over onze sensoren?

Wij geven u geheel vrijblijvend advies en bespreken samen met u de toepassing van de meters, zodat we zeker weten dat die aan alle wensen en eisen voldoen. Via ons uitgebreide netwerk aan distributeurs is het mogelijk om de perfecte afstandssensor aan te schaffen. Is uw bedrijf gevestigd in België en heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op met Rotero Belgium via +32 (0)15 451 840 of info@rotero.be. Ontvang advies of een vrijblijvende offerte. Is uw bedrijf niet actief in België? Kijk dan snel welke partner voor u klaarstaat!


Bekijk ook eens

Hellingsmeter | Hoekverdraaiingsmeter | Kwikschakelaar


Verstuur direct uw bericht!Maatwerk mogelijk

Ruim aanbod nauwkeurige sensoren

Aanpasbaar aan uw noden

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40               
3763 LZ Soest  
Nederland  
   
Telefoon  
Algemeen: +31 (0)35 603 81 81
Technisch: +31 (0)35 603 81 88
   
E-mail  
Algemeen: info@dis-sensors.nl
Verkoop: sales@dis-sensors.nl
Technisch: support@dis-sensors.nl
   
KvK: 31031359
btw: NL008173278B01
   
LinkedIn  
   
   
Privacy Statement  
Cookies  
©2024 |
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector